Meer dan 20 jaar ervaring in grote en kleine klussen

Vloerenspecialist De Vries Parket: het juiste adres voor uw parket

Vandaag bezoekt u de website van De Vries Parket, uw vloerenspecialist in Groningen, Friesland en Drenthe. U bent hier beland om meer te weten te komen over de verschillende vloeren die er op de markt zijn. Wij kunnen u vertellen dat u hiervoor op de juiste website terecht bent gekomen, u hebt uw parketbedrijf gevonden.

Betrouwbare parketbedrijf vol ervaring

De zoektocht naar een nieuwe vloer of misschien wel een schuurbeurt van uw bestaande vloer eindigt hier bij ons. Door onze jarenlange praktijkervaring kunnen wij aan al uw wensen voldoen en zijn wij uw betrouwbare vloerenspecialist. Op deze website vindt u alle denkbare informatie over diverse soorten vloeren met alles wat daarbij hoort. Ook aan onderhoud en vloeraccessoires hebben wij gedacht. De Vries Parket zal u te allen tijde op een positieve manier verrassen.

U vindt op onze site alle denkbare informatie over diverse soorten vloeren met alles wat daarbij hoort. Maar ook het onderhoud en vloeraccessoires zijn wij niet vergeten. De Vries Parket zal u op een positieve manier verrassen.

Wat vinden de klanten van De Vries Parket? Hier enkele reviews:

De Vries Parket
5
4 Beoordeling
 • Leen T.
  20-10-2016 12:40
  Een ontzettend aardige man en hij levert super werk. Nog steeds erg tevreden. Wij hebben een laminaat vloer inclusief ondervloer laten leggen en hoge muurplinten laten monteren. Zeker je geld waard.
 • Ilany O.
  20-10-2016 12:39
  Prima. Kundig snel en vriendelijk. Aanrader!
 • Evin R.
  20-10-2016 12:38
  Voor een goede prijs alles snel en netjes gelegd. Ook de plinten zijn mooi verwerkt. Gerrit is zeker aan te raden
 • Aysu O.
  20-10-2016 12:37
  We zijn zeer tevreden over het werk van Gerrit de Vries van De Vries Parket uit Emmen. Hij reageerde vlot en de afspraken die werden gemaakt zijn door hem goed nagekomen. Hij heeft bij ons in Assen laminaat + plinten gelegd in de hal, kamer en open keuken. Het ligt er heel strak in en is keurig afgewerkt. Hij verstaat zijn vak, we konden zelfs een aantal pakken laminaat terugbrengen. Achterblijvende rommel werd netjes opgeruimd. Bovendien is hij een vriendelijke man, met wie je goed kan overleggen. Kortom: aanrader!!

De persoon achter De Vries Parket

Ik ben Gerrit de Vries, geboren op 14 september 1965. Ik ben getrouwd en ik heb vier kinderen. Vroeger leerde ik voor timmerman, helaas was er destijds weinig werk in de bouw. Lange tijd ben ik daarom zoekende geweest naar een passende baan. Vele functies hebben de revue gepasseerd.

Vloerenspecialist De Vries Parket is uiteindelijk ontstaan in mei 2004. Daarvoor ben ik enige jaren in loondienst geweest bij twee gerenommeerde parketbedrijven. Hier heb ik het vak geleerd en ben ik vervolgens uitgegroeid tot allround parketteur. Toen ik het vak voldoende beheerste, ben ik De Vries Parket gestart. Dit tot op de dag van vandaag zonder enige spijt. Het werken voor klanten geeft mij veel voldoening. Wanneer ik een ‘klus’ naar tevredenheid van de klant heb afgerond, ga ik met een voldaan gevoel naar huis.

De Vries Parket is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het leggen van alle denkbare harde vloeren. Vele opdrachtgevers weten ons inmiddels te vinden, maar ook particuliere klanten die op zoek zijn naar een harde vloer hebben wij als vloerenspecialist veel te bieden.

Het ontstaan van de Vries Parketshop

In 2014 zijn we gestart met een webshop die opgezet is en gerund wordt door mijn vrouw Ginie. Zij doet tevens de administratie. Dit maakt ons tot een goed team. De webshop begint inmiddels zijn vruchten af te werpen. Er is voldoende variatie in het aanbod van vloeren en aanverwante producten. De prijzen die wij in de online winkel hanteren zijn zeer scherp en vele artikelen treft u nergens goedkoper aan.

De Vries Parket legservice

Een leuk aspect van onze webshop is de legservice. Wie een vloer koopt uit onze webshop en deze door ons laat leggen, geniet van diverse voordelen. Welke dat zijn kunt u hier bekijken. Ga ook vooral eens kijken in onze webshop en overtuig u van de veelzijdigheid en de voordelige prijzen. Wij hopen u binnenkort als klant te morgen verwelkomen of te helpen met advies.

Rest mij nog u veel plezier te wensen met het lezen van de informatie op onze site en uiteraard hoop ik u binnenkort als klant te mogen verwelkomen.

Voor een vrijblijvend bezoek kunt u contact met ons opnemen. Wilt u rustig rondkijken in onze shop? Dat kan hier