Meer dan 20 jaar ervaring in grote en kleine klussen

De Vries Parket verzorgt uw traprenovatie in Noord-Nederland

Heeft uw trap een opknapbeurt nodig? De Vries Parket verzorgt graag uw traprenovatie door heel Groningen, Friesland en Drenthe. Met onze jarenlange ervaring in combinatie met een persoonlijke aanpak, bent u verzekerd van een renovatie volledig passend bij uw stijl. En dat tegen de meest gunstige tarieven.

Trapbekleding van hout, laminaat of PVC

Laat uw trap renoveren en profiteer van een goede investering op de lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van trapbekleding van hout, laminaat of PVC. Bij ons is alles mogelijk; we bieden voor elke situatie een passende oplossing. Bij uw traprenovatie nabij Emmen kunt u uw trap laten bekleden met hetzelfde materiaal als uw vloer.

traprenovatieAllereerst beginnen we met het verwijderen van de oude bekleding en het schuren van de trap. Lijmresten halen we weg en de maten van de traptreden en van de eventuele stootborden nemen we op om vervolgens over te nemen op de gewenste bekleding. 

 

 

traprenovatieZodra wij alle treden op maat hebben gemaakt, verlijmen we het materiaal op de trap. Deze speciale lijm zorgt ervoor dat loopgeluiden tot een minimum worden beperkt. Wij voeren de traprenovatie uit met het door u uitgezochte materiaal en leggen de trapbekleding vakkundig voor u aan.
 

traprenovatieTevens zorgen we voor een perfecte afwerking met bijpassende trapneuzen en eventueel met ingelegde antislip rubbers. De trapneusprofielen ogen mooi, bepalen de levensduur van de trap en zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Wanneer wij uw trap eenmaal gekit hebben met een kit op kleur, is deze weer zo goed als nieuw.

 

Advies voor uw unieke renovatie

Wilt u uw houten trap renoveren, uw PVC trap renoveren of uw laminaat trap renoveren? Bij De Vries Parket bent u aan het juiste adres! Juist omdat elke traprenovatie uniek is, adviseren we u met genoegen over de mogelijkheden om tot het beste eindresultaat te komen. Hierbij vertellen we u alle voor- en nadelen van de diverse bekledingen en opties. Wij garanderen een uiterst eenvoudig onderhoud bij al onze gerenoveerde trappen. Zo verwijdert u stof en losliggend vuil gemakkelijk met een veger of stofzuiger en neemt u de trap af met een natte doek of dweil.

Wilt u meer weten over de traprenovatie in Groningen, Friesland en Drenthe bij De Vries Parket? Neem contact met ons op via de contactpagina. We staan u spoedig te woord.